ابزار تحلیل تکنیکال
  1. خانه
  2. ارز دیجیتال
  3. ابزار تحلیل تکنیکال
ارز دیجیتال

ابزار تحلیل تکنیکال

ابزار تحلیل تکنیکال بهترین نرم‌ افزار تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال و فارکس وب‌سایت TradingView را می‌توان یکی از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال برای تحلیل بازار فارکس و ارز‌ دیجیتال معرفی کرد. این وب‌سایت کامل‌ترین ابزار‌های تحلیل تکنیکال را دارد. با ورود به وب ‌سایت www.tradingview.com وارد صفحه اصلی این نرم‌افزار…

ابزار تحلیل تکنیکال

بهترین نرم‌ افزار تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال و فارکس

وب‌سایت TradingView را می‌توان یکی از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال برای تحلیل بازار فارکس و ارز‌ دیجیتال معرفی کرد. این وب‌سایت کامل‌ترین ابزار‌های تحلیل تکنیکال را دارد.

با ورود به وب ‌سایت www.tradingview.com وارد صفحه اصلی این نرم‌افزار می‌شوید. با انتخاب نماد مد نظر خود در قسمت search این نرم‌افرار می‌توانید نمودار قیمتی را ببینید.

 

معرفی ابزارهای تحلیلی

  •  اندیکاتور On-Balance Volume (OBV)

برای شروع بهتر است از از اندیکاتور حجم در تعادل (OBV) به منظور رویت افزایش و یا کاهش حجم در اوراق بهادار در طول زمان استفاده کنید.

اندیکاتور(OBV) حجم روز‌های افزایشی را از منهای حجم روز‌های کاهش می‌دهد. حجم روز‌های افزایشی، حجم روز‌هایی است که قیمت افزایش یافته است. حجم روز‌های کاهشی، حجم روز‌هایی است که کاهش قیمت رخ داده است.

 

  • شاخص میانگین جهت دار Average Directional Index

شاخص میانگین جهت دار (ADX) یک شاخص روند است که برای اندازه گیری قدرت و حرکت یک روند استفاده می‌شود. هنگامی که ADX بالای 40 باشد، روند با توجه به جهتی که قیمت در حال حرکت (چه به سمت بالا یا پایین)‌ است، یعنی با یک روند قوی روبرو هستیم. اما زمانی که اندیکاتور ADX زیر 20 باشد، یعنی یک با یک روند ضعیف مواجهیم.

 

  •  مکدی (MACD)

شاخص میانگین متحرک همگرا و واگرا (MACD) به معامله‌گران کمک می‌کند تا جهت روند و همچنین حرکت آن روند را ببینند. همچنین سیگنال های معاملاتی را در نقاط چرخش قیمت نیز ارائه می‌دهد.

زمانی که MACD بالای صفر باشد، قیمت در یک فاز صعودی است. اگر MACD زیر صفر باشد، وارد دوره نزولی می‌شود.

 

  •  اندیکاتور شاخص قدرت نسبی (Relative Strength Index (RSI

اندیکاتور (RSI) حداقل سه کاربرد عمده دارد. این اندیکاتور بین صفر تا 100 حرکت می‌کند و میانگین بالاترین قیمت اخیر در مقابل پایین ترین قیمت اخیر را ترسیم می‌کند. بنابراین سطوح RSI به اندازه‌گیری حرکت و قدرت روند کمک می کند.

 

  •  خطوط استاتیک

خطوط استاتیک به عنوان سطوح حمایت و مقاومت در نمودار‌های قیمتی محسوب می‌شوند. اگر قیمتی در گذشته نمودار نقش حمایت یا مقاومت داشته باشد، احتمالا در آینده هم می‌تواند مجددا این نقش را ایفا کند. استحکام و اعتبار این سطوح با توجه به تعداد برخورد‌های قیمتی، زمان باقی ماندن قیمت در یک سطح و قرار گرفتن این سطوح بر روی اعداد رند بیشتر خواهد شد. از طرفی میزان حجم معاملات در نواحی حمایت و مقاومت بر اعتبار این سطوح تاثیر گذار است.

 

  •  خطوط داینامیک

خطوط روند داینامیک نیز سطوح حمایت و مقاومت است که به صورت شیبدار یا مورب ترسیم می‌شوند. این خطوط شامل خط روند صعودی و خط روند نزولی هستند. برای ترسیم خط روند صعودی از اتصال پیوت‌های کف اقدام به ترسیم یک خط مورب می‌کنیم. از اتصال پیوت‌های سقف اقدام به ترسیم یک خط مورب به منظور ترسیم خط روند نزولی می‌کنیم. برای ترسیم یک خط روند حداقل به دو پیوت نیازمندیم، برای اعتبار بخشیدن به این خط لازم است در همان راستا به سومین پیوت متصل شود. شکست خطوط روند می‌تواند هشداری بر تغییر روند باشد.

 

  •  کانال

به نوسان یا محصور شدن قیمت بین دو خط موازی کانال قیمتی می‌گوییم. برای ترسیم کانال نیازمند حداقل ۴ پیوت هستیم (۲ پیوت به خط بالا و ۲ پیوت به خط پایین). دقت نمایید هر کانال تنها برای مدتی قیمت را در خود محصور می‌کند و نهایتا قیمت از کانال خارج می‌شود. شکست می تواند از کف و یا سقف کانال صورت بگیرد. پس از شکست، قیمت به اندازه عرض کانال حرکت می‌کند، چنانچه شکست در جهت مخالف کانال انجام پذیرد، احتمال رسیدن به هدف قیمتی بیشتر است.

 

  • ابزار فیبوناچی

یکی دیگر از ابزارهای تحلیل تکنیکال پرطرفدار ابزار فیبوناچی است. لئوناردو فیبوناچی ریاضیدان قرن ۱۲ میلادی در ایتالیا متولد شد و بزرگترین اثر وی کشف اعددادی طلایی از روی حل مسئله ازدیاد تعداد خرگوش‌ها بود. با استفاده از نسبت‌های فیبوناچی بر روی نمودار، سطوح حمایت و مقاومت بدست می‌آیند. کاربردی‌ترین نسبت‌های فیبوناچی شامل ۲۳.۶٪، ۳۸.۲٪، ۵۰٪، ۶۱.۸٪، ۷۸.۶٪، ۱۰۰٪، ۱۲۷.۲٪، ۱۶۱.۸٪، ۲۰۰٪، ۲۶۱.۸٪، ۴۲۳.۶٪ هستند.

 

  • میانگین متحرک

اکثر معامله‌گران تکنیکال از قدرت شاخص‌ها و اندیکاتور‌های تحلیل تکنیکال مختلف مانند میانگین‌های متحرک برای کمک به پیش‌بینی حرکت آینده قیمت استفاده می‌کنند.شکل زیر مربوط به سهام ایران خوردو (خودرو) می‌باشد، همانطور که مشاهده می‌شود میانگین متحرک یک خط دائما در حال تغییر است که داده های قیمت گذشته را بصورت منحنی روی نمودار نشان می‌دهد و در عین حال به معامله‌گر اجازه می‌دهد حمایت و مقاومت را شناسایی کند. توجه داشته باشید که چگونه قیمت دارایی در میانگین متحرک زمانی که روند صعودی است حمایت می‌کند و چگونه در هنگام کاهش روند به عنوان مقاومت عمل می‌کند.

 

ما تو آموزشی جامع ارز دیجیتال  آموزش  انواع صرافی ها و ارز های دیجیتال  رو داریم و داخل دوره  بطور کامل کار با  انواع  صرافی رو بهت یاد میدیم.
نکته ی مهمی که اینجا باید بگم توصرافی های قوی
اگر نمیخوای تو بایننس احراز هویت کنی که اگر اونم بخوای ما برات انجامش میدیم.

(جهت آموزش های بیشتر و تخصصی تر با ما ارتباط بگیرید و از طرح مشاوره رایگان استفاده کنید.
تیم آموزشی استاد ندا عابدی)

😍😉 مقالاتی که  به کارتون میاد:

ارزدیجیتال چیست؟

ارزدیجیتال اتریوم چیست؟

رمز ارز چیست؟

بلاکچین چیست؟

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

تلگرام: https://t.me/academmy_abedi 

اینستاگرام :http://instagram.com/Nedaabedi.ir

یوتیوب: https://youtube.com/channel/UCKJiZFkiqqhSHifhnR3n8AQ

برترین  دورهای ارز دیجیتال :

آموزش جامع ارز دیجیتال 

دوره آموزش تحلیل تکنیکال

دوره  پرایس اکشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
در صورت عدم نمایش ویدیوهای آموزشی فیلترشکن خود را خاموش کنید.