انتخاب بهترین تایم فریم برای نوسان گیری ارز دیجیتال
  1. خانه
  2. ارز دیجیتال
  3. انتخاب بهترین تایم فریم برای نوسان گیری ارز دیجیتال
ارز دیجیتال

انتخاب بهترین تایم فریم برای نوسان گیری ارز دیجیتال

انتخاب بهترین تایم فریم برای نوسان گیری ارز دیجیتال آشنایی با تایم فریم یا بازه زمانی در بازار ارزهای دیجیتال تایم فریم که به آن دوره تناوب یا بازه زمانی در بازار ارزهای دیجیتال نیز گفته می‌شود، اشاره به بازه‌ای از زمان در بازارهای معاملاتی دارد که در تحلیل نوسانات…

انتخاب بهترین تایم فریم برای نوسان گیری ارز دیجیتال

آشنایی با تایم فریم یا بازه زمانی در بازار ارزهای دیجیتال

تایم فریم که به آن دوره تناوب یا بازه زمانی در بازار ارزهای دیجیتال نیز گفته می‌شود، اشاره به بازه‌ای از زمان در بازارهای معاملاتی دارد که در تحلیل نوسانات قیمتی و یافت بهترین فرصت برای ورود و خروج به بازار نقش دارد.

به عبارتی هر تریدری که قصد دارد از روش تغییرات قیمتی و نوسان‌گیری به سود برسد، باید بهترین تایم فریم را برای این منظور شناسایی کند. در طول تایم فریم، میله قیمت یا همان کندل تشکیل می‌شود و شکل و اطلاعات کندل‌ها به انتخاب نوع تایم فریم بستگی دارد. برای مثال کندل‌های تایم فریم‌های 5 دقیقه‌ای با کندل‌های مربوط به تایم فریم روزانه کاملا متفاوت هستند.

با کمک گرفتن از تایم فریم در نوسان‌گیری و استراتژی معاملاتی، می‌توانید برش زمانی دلخواه را بررسی و تحلیل کنید و مطابق آن بهترین استراتژی مربوط به هر سهم یا ارزدیجیتالی را کشف کنید. این راهکار در مورد ارزهای دیجیتال به تازگی بسیار محبوب شده است و اگر بتوان ارزهایی مانند:

بیت کوین (BTC):28,258

 اتریوم (ETH):1,809

را در بازه‌های زمانی مختلف مورد بررسی و تحلیل قرار داد، احتمال دستیابی به بهترین نتیجه نیز آسان‌تر خواهد شد.

در حالت کلی تایم فریم یا همان دوره تناوب مقدار ریسک معامله و مدت زمان لازم برای رسیدن به نتیجه تحلیل و معامله تریدر را مشخص می‌کند. به عنوان مثال وقتی تریدری تایم فریم یک هفته‌ای را در نظر می‌گیرد، ریسک کمتری به جان می‌خرد. در مقابل هر چقدر تایم فریم کوتاه‌تر انتخاب شود، میزان ریسک در آن افزایش می‌یابد.

از طرفی در تایم فریم هفتگی، تریدر باید چند هفته برای رسیدن به سود صبر کند، اما این روند در انتخاب تایم فریم‌های چند دقیقه‌ای بسیار کوتاه و شاید کمتر از یک ساعت باشد. بنابراین در انتخاب تایم فریم شما مختارید هر بازه زمانی را انتخاب کنید، اما این انتخاب براساس اهداف، استراتژی و ریسک‌پذیری افراد متفاوت خواهد بود

انتخاب انواع تایم فریم

. اغلب تریدرها معاملات برمبنای تایم فریم را به سه دسته زیر تقسیم‌بندی می‌کنند:

  • تایم فریم کوتاه مدت

در این نوع تایم فریم معاملات در یک روز آغاز و در همان روز به پایان می‌رسند و یا به اصطلاح بسته می‌شوند. به این نوع معاملات بر اساس بازه زمانی، تایم فریم کوتاه مدت گفته می‌شود. در این استراتژی معامله‌گر تنها چند ساعت از زمان خود را به معامله می‌پردازد. بازه‌های زمانی کوتاه مدت که محبوبیت بیشتری بین تریدرها دارند، معمولا 1 ساعته، 4 ساعته و 15 دقیقه‌ای هستند.

  • تایم فریم میان مدت

سونیگ، به معامله‌گرانی گفته می‌شود که از تایم فریم‌های کوتاه مدت برای کسب سود و جلوگیری از ضرر و زیان در بازارهای مالی استفاده می‌کنند. این نوع تایم فریم از جمله مطمئن‌ترین و کم ریسک‌ترین تایم فریم‌ها در نوسان‌ گیری است. در این نوع تایم فریم، بازه‌های یک ماهه، دو ماهه و سه ماهه انتخاب می‌شود و نوسانات قیمتی در یکی از این بازه‌های زمانی بررسی می‌شود.

  • تایم فریم بلندمدت

این نوع تایم فریم کاربرد کمتری در نوسان گیری دارد و معمولا تریدرهایی که سراغ نوسان گیری می‌روند، تایم فریم بلند مدت را انتخاب نمی‌کنند. تایم فریم بلند مدت بازه یک تا دو ساله را در برمی‌گیرد و تریدرهایی که از این تایم فریم استفاده می‌کنند، نگاه بلندمدتی دارند.

علاوه بر این که تایم فریم را از نظر بازه‌های مختلف زمانی تقسیم‌بندی می‌کنیم، نوع دیگری از دسته بندی را داریم که در زیر با هم مرور می‌کنیم.

  • تایم فریم بررسی و ساختار

این نوع تایم فریم اشاره به این دارد که بدانیم در چه تایم فریمی قرار است کل ساختار را بررسی کنیم و اگر نیزی به یافتن الگو است، بتوانیم آن را پیدا کنیم. برای مثال اگر قصد داریم از اندیکاتور استفاده کنیم، باید بتوانیم تایم فریم بررسی و ساختار را تعیین کنیم.

در انتخاب این نوع تایم فریم اگر مثلا شما روزانه 2 ساعت وقت دارید، می‌توانید سراغ تایم فریم روزانه یا 4 ساعته بروید و یا اگر معامله‌گر هستید و فرصت زیادی دارید، می‌توانید از تایم فریم نیم ساعته و حتی کمتر بهره بگیرید.

نکات مهم در انتخاب بهترین تایم فریم برای نوسان گیری

یکی از مواردی که در انتخاب تایم فریم اهمیت دارد، توجه به احساسات و ویژگی‌های شخصیتی هر فرد است. به عبارتی در انتخاب تایم فریم باید به این نتیجه برسید که شخصیت و روحیات شما با تایم فریم بلند مدت سازگارتر است یا کوتاه مدت و میان مدت؟ چراکه در تایم فریم‌های کوتاه مدت، ریسک‌ پذیری افزایش می‌یابد، اما تایم فریم بلند مدت ریسک کمتر دارد و نیازمند صبر بیشتر است.

یکی دیگر از نکاتی که در انتخاب تایم فریم اهمیت دارد، در نظر گرفتن هدف نوسان گیری است. ممکن است برخی افراد ترجیح دهند دید بلندمدتی داشته باشند و سود خود را به تاخیر بیندازند؛ اما در مقابل افرادی دید کوتاه مدتی دارند و ریسک بیشتری متحمل می‌شوند تا شانس کسب سود بیشتر را در مدت زمانی کمی افزایش دهند. بنابراین انتخاب تایم فریم تماما به خودتان بستگی دارد و باید مطابق استراتژی، اهداف و احساسات شخصی خود بهترین تایم فریم را انتخاب و نوسانات قیمتی را در آن بازه برای کسب سود بررسی کنید.

ما تو دوره آموزشی جامع ارز دیجیتال  آموزش  انواع صرافی ها و ارز های دیجیتال  رو داریم و داخل دوره  بطور کامل کار با  انواع  صرافی رو بهت یاد میدیم.
نکته ی مهمی که اینجا باید بگم توصرافی های قوی
اگر نمیخوای تو بایننس احراز هویت کنی که اگر اونم بخوای ما برات انجامش میدیم.

(جهت آموزش های بیشتر و تخصصی تر با ما ارتباط بگیرید و از طرح مشاوره رایگان استفاده کنید.
تیم آموزشی استاد ندا عابدی)

 مقالاتی که  به کارتون میاد:

ارزدیجیتال چیست؟

ارزدیجیتال اتریوم چیست؟

رمز ارز چیست؟

بلاکچین چیست؟

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

تلگرام: https://t.me/academmy_abedi 

اینستاگرام :http://instagram.com/Nedaabedi.ir

یوتیوب: https://youtube.com/channel/UCKJiZFkiqqhSHifhnR3n8AQ

برترین  دورهای ارز دیجیتال :

آموزش جامع ارز دیجیتال 

دوره آموزش تحلیل تکنیکال

دوره  پرایس اکشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
در صورت عدم نمایش ویدیوهای آموزشی فیلترشکن خود را خاموش کنید.