
تفاوت ذهنیت تریدر آماتور و حرفه ای
تفاوت ذهنیت تریدر آماتور و حرفه ای
-
انتخاب تراتژی معاملاتی
Amateur Trader: تریدر بدون تجربه تحت تاثیر تمامی سبک های معاملاتی قرار می گیرد و این ذهنیت را دارد که اگر یک سبک یا ایده جدید یاد بگیرد، می تواند با کمک آن در بازار سود ده باشد.
Pro Trader: یک تریدر حرفه ای تمرکزش را تنها بر روی یک روش معاملاتی می گذارد و به آن زمان کافی برای تست و نتیجه گیری می دهد، درنهایت اگر آن سبک با روحیات و شخصیتش سازگار نبود به دنبال جایگزین آن می گردد.
-
داشتن انتظارات منطقی
Amateur Trader: ذهنیت آماتور فکر می کند که می تواند تمامی حرکات و نوسانات قیمت را شکار کند و سود کند پس ریسک زیادی را متحمل می شود و در نهایت حسابش را نابود می کند.
Pro Trader: تریدر حرفه ای به دنبال گرفتن یک سود منطقی از پلن معاملاتی تست شده خود است و زمانی که طبق قوانین مدیریت ریسک نوشته شده خود عمل می کند هیچ ریسک غیر منطقی ای را برحساب خود وارد نمی کند.
-
داشتن تایم تمرین روزانه
Amateur Trader: یک تریدر آماتور تنها دیتای حال حاضر را برای درک حرکات قیمت دنبال می کند و به همین دلیل، فازهای مختلف بازار را در شرایط متفاوت را درک نمی کند و این برایش نامفهوم می ماند.
Pro Trader: یک تریدر حرفه ای با مایندست درست هر روز حداقل یک ساعت را به تمرین سیستم معاملاتی خود در گذشته اختصاص می دهد و سعی می کند سنتیمنت را نیز در گذشته دنبال کند تا جواب سوالات ذهنی خود درباره علت حرکات قیمت را پیدا کند.
-
محدود کردن تعداد پوزیشن در یک روز
Amateur Trader: تریدر آماتور تحت تاثیر حس طمعی که دارد خیال می کند سودده بودن در ترید بیش از حد است و با این کار به شدت به روانش ضربه می زند چون توانایی مدیریت تعداد بالای پوزیشن بسیار دشوار خواهد بود.
Pro Trader: تریدر حرفه ای برای تعداد پوزیشن های خود در یک روز قانون دارد و نیازی به ورود در 50 پوزیشن در یک روز ندارد، زیرا می داند که با چند ترید می تواند سود خود را از مارکت گرفته و با این کار از روان خود در مقابل هیجانات مارکت محافظت می کند.
- پذیرش ضرر به عنوان بخشی از بازی تریدینگ
Amateur Trader: ذهن یک تریدر آماتور ضرر را نمی پذیرد و با هر ضرر کنترل احساسات خود را از دست می دهد که همین امر باعث ادامه دار بودن فرایند ضرر می شود پس با احتمالات کنار بیایید و ریسک را بپذیرد.
Pro Trader: یک تریدر حرفه ای از ضرر در بازار ترسی ندارد چون با مفهوم ریسک آشناست و می داند که ممکن است در طول روز یا هفته ضررهایی را تجربه کند، پس ضرر را برای خودش شخصی نمی کند و آن ضرر باعث برانگیخته شدن احساساتش نمی شود.
ما تو دوره آموزشی جامع ارز دیجیتال آموزش انواع صرافی ها و ارز های دیجیتال رو داریم و داخل دوره بطور کامل کار با انواع صرافی رو بهت یاد میدیم.
نکته ی مهمی که اینجا باید بگم توصرافی های قوی اگر نمیخوای تو بایننس احراز هویت کنی که اگر اونم بخوای ما برات انجامش میدیم.
(جهت آموزش های بیشتر و تخصصی تر با ما ارتباط بگیرید و از طرح مشاوره رایگان استفاده کنید.
تیم آموزشی استاد ندا عابدی)
مقالاتی که به کارتون میاد:
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :
تلگرام: https://t.me/academmy_abedi
اینستاگرام :http://instagram.com/Nedaabedi.ir
یوتیوب: https://youtube.com/channel/UCKJiZFkiqqhSHifhnR3n8AQ
برترین دورهای ارز دیجیتال :