استاپ هانت (Stop Hunt) چیست
  1. خانه
  2. ارز دیجیتال
  3. استاپ هانت (Stop Hunt) چیست؟
ارز دیجیتال

استاپ هانت (Stop Hunt) چیست؟

استاپ هانت (Stop Hunt) چیست؟ در بازارهای مالی ، یکی از تئوری‌هایی که دائما معامله‌گران با آن برخورد دارند، استاپ هانتینگ است. پدیده استاپ هانت زمانی رخ می‌دهد که شما به عنوان یک تریدر، وارد معامله‌ای شده‌اید و حد ضرر خود را مشخص کرده‌اید. بعد از مدتی قیمت به حد…

استاپ هانت (Stop Hunt) چیست؟

در بازارهای مالی ، یکی از تئوری‌هایی که دائما معامله‌گران با آن برخورد دارند، استاپ هانتینگ است.

پدیده استاپ هانت زمانی رخ می‌دهد که شما به عنوان یک تریدر، وارد معامله‌ای شده‌اید و حد ضرر خود را مشخص کرده‌اید. بعد از مدتی قیمت به حد ضرر شما می‌رسد و شما را از معامله خارج می‌کند. سپس سریعا حرکت قیمت معکوس شده و در جهتی که مد نظر شما بوده حرکت می‌کند.

تریدرهایی که با این پدیده روبه‌رو شده‌اند، می‌دانند که این پدیده بسیار ناامیدکننده است و بدتر از آن این است که این موضوع دائما در بازارهای مالی قابل مشاهده است.

تداوم این اتفاق باعث می‌شود که تریدرها تصور کنند که یا در انجام معاملات خود بدشانس هستند و یا یک عامل خارجی در بازار و به عمد علیه آن‌ها فعالیت می‌کند. یکی از تصورات رایج در میان تریدرها این است که استاپ هانتینگ توسط بروکرهای فارکس و یا توسط تریدرهای بزرگ و حرفه‌ای در بازار کریپتو اتفاق می‌افتد.

اگر با مفهوم نقدینگی در بازارهای مالی آشنا باشید، به راحتی علت وجود پدیده استاپ هانت را درمی‌یابید. علاوه بر تریدرهای خرد که معاملات کوچکی انجام می‌دهند، تریدرهای کلانی مانند موسسات، بانک‌های بزرگ و صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بازار وجود دارند که جهت ورود و خروج موثر در بازار، به دارندگان نقدینگی اعتماد می‌کنند.

این تریدرهای کلان، بازیکنان اصلی پدیده استاپ هانت هستند که با داشتن پول هوشمند (Smart Money)، به دنبال نقاطی می‌گردند که نقدینگی بازار در آن‌ها بیشتر است و می‌توانند معاملات خود را در آنجا تکمیل کنند.

این بازیکنان به خوبی می‌دانند که تریدرهای خرد، حد ضرر خود را کجا قرار می‌دهند و به این ترتیب، سعی می‌کنند تا قیمت را به سمت این حد ضررها بکشانند تا در آنجا نقدینگی کافی را به دست آورند.

بسیاری از تریدرها، این موضوع را دستکاری در بازار می‌نامند. شما باید با درک عمیق از نحوه حرکات بازار، معاملات خود را بهبود داده و از این قبیل دستکاری‌ها در امان باشید. اگر خودتان را جای بازیکنان کلان بازار قرار دهید، حرکت قیمت‌ها را بهتر درک کرده و از پدیده استاپ هانتینگ جلوگیری خواهید کرد.

چگونه می‌توانیم از پدیده استاپ هانت جلوگیری کنیم؟

اکثر تریدرها برای مدیریت ریسک در معاملات خود، از حد ضرر یا استاپ لاس استفاده می‌کنند. اما سوال مهم این است که چگونه حد ضرر خود را مشخص کنیم تا در دام استاپ هانتینگ گرفتار نشویم؟

در ادامه برخی از راهکارهای موثر در این زمینه را شرح می‌دهیم:

1. استفاده از اندیکاتور ATR

ATR مخفف Average True Range است که مبتنی بر نوسانات بازار است. اندیکاتور ATR، میانگین حرکت قیمت را در بازه انتخاب شده نشان می‌دهد. این اندیکاتور به شما کمک می‌کند که نوسانات موجود در بازار را مورد ارزیابی قرار دهید؛ در واقع با کمک اندیکاتور ATR، می‌توان حد ضرر را در نقطه بهینه‌تری قرار داد.

2. تشخیص بریک اوت‌های (Break Out) جعلی

گاهی اوقات در بازار می‌بینیم که قیمت، مقاومت را شکسته اما بعد از مدتی روند معکوس را پیش گرفته و برمی‌گردد. در روند نزولی هم ممکن است قیمت، سطح حمایتی را بشکند اما ادامه پیدا نکند و مجدد بازگردد. به این موارد، شکست جعلی (Fake Break Out) می‌گوییم.

3. استفاده از حد ضررهای متعدد و حجم ورودی متفاوت در معاملات

اکثر تریدرهای خرد در انجام معاملات خود، یک نقطه برای ورود و یک نقطه برای خروج از معامله دارند.
شاید این روش در بسیاری از موارد خوب باشد، اما اگر شما طی چند مرحله ورود انجام دهید و حد ضررهای متعددی برای خود تعیین کنید، هنگامی که یکی از معاملات شما بسته شود، در هنگام برگشت قیمت، از باقی معاملات خود سود به دست می‌آورید.

4. قرار ندادن حد ضرر در مناطق آشکار

توجه داشته باشید که هر چقدر سطح حمایت و یا مقاومت در چارت آشکارتر باشد، احتمال استفاده از آن به عنوان منطقه‌ای با نقدشوندگی بالا، بیشتر است.
به عبارت دیگر؛ اگر شما منطقه‌ای را برای قرار دادن حد ضرر مناسب می‌بینید، قطعا سایر معامله‌گران نیز برای آن منطقه چنین تصوری دارند. بنابراین؛ بهتر است حد ضرر خود را در آن نقطه قرار ندهید و فاصله مناسبی از آن داشته باشید.

5- عدم انتخاب حد ضرر در نقاط آشکار

اگر حد ضرر خود را در مناطق واضح قرار دهید، تجمع نقدینگی در آن منطقه بالا رفته و بازیکنان حرفه‌ای و کلان بازار، برای شکار نقدینگی شما، قیمت را به سمت همان مناطق حرکت می‌دهند.
شما می‌توانید حد ضرر خود را کمی‌ بالاتر از سطوح حمایت و مقاومت آشکار قرار داده و خود را در برابر پدیده استاپ هانتینگ محافظت کنید.

 

پ ن : ما تو آموزشی جامع ارز دیجیتال  آموزش  انواع صرافی ها و ارز های دیجیتال  رو داریم و داخل دوره  بطور کامل کار با  انواع  صرافی رو بهت یاد میدیم.
نکته ی مهمی که اینجا باید بگم توصرافی های قوی
اگر نمیخوای تو بایننس احراز هویت کنی که اگر اونم بخوای ما برات انجامش میدیم.

(جهت آموزش های بیشتر و تخصصی تر با ما ارتباط بگیرید و از طرح مشاوره رایگان استفاده کنید.
تیم آموزشی استاد ندا عابدی)

😍😉 مقالاتی که  به کارتون میاد:

ارزدیجیتال چیست؟

ارزدیجیتال اتریوم چیست؟

رمز ارز چیست؟

بلاکچین چیست؟

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

تلگرام: https://t.me/academmy_abedi 

اینستاگرام :http://instagram.com/Nedaabedi.ir

یوتیوب: https://youtube.com/channel/UCKJiZFkiqqhSHifhnR3n8AQ

برترین  دورهای ارز دیجیتال :

دوره جامع ارز دیجیتال 

دوره آموزش تحلیل تکنیکال

دوره آموزش پرایس اکشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
در صورت عدم نمایش ویدیوهای آموزشی فیلترشکن خود را خاموش کنید.