مارکت میکر چیست؟
  1. خانه
  2. ارز دیجیتال
  3. مارکت میکر چیست؟
ارز دیجیتال

مارکت میکر چیست؟

مارکت میکر چیست؟ مارکت میکر به این معناست که شما را طرف حساب خودش قرار می‌دهد. سود شما ضرر بروکر خواهد بود و ضرر شما سود بروکر خواهد بود. در واقع یک بروکر مارکت میکر چارت های واقعی را به شما نشان می‌دهد اما قرار نیست شما را به جایی…

مارکت میکر چیست؟

مارکت میکر به این معناست که شما را طرف حساب خودش قرار می‌دهد. سود شما ضرر بروکر خواهد بود و ضرر شما سود بروکر خواهد بود.

در واقع یک بروکر مارکت میکر چارت های واقعی را به شما نشان می‌دهد اما قرار نیست شما را به جایی فراتر از خودش متصل کند. شاید با شنیدن این جملات احساس ترس کنید. حق دارید! چون سود بروکر در ضرر ماست پس بروکر تمایل دارد که ما ضرر کنیم و ممکن است این بروکر را به تخلف سوق دهد. جای نگرانی هست. اما خیلی هم نگران نباشید!

مارکت میکر بودن بروکر لزوما بد نیست

باید این نکته را بدانیم که آنچه معاملات ما را دچار اشکال می‌کند تخلفات بروکر است. بروکرهای معتبر زیادی وجود دارند که با اینکه مارکت میکر هم هستند اما تخلفات بسیار محدودی از آنها گزارش شده و اعتبار بالایی دارند. بروکرهای معتبر تمایلی به تخلف ندارند. حتی اگر مارکت میکر باشند! چون تخلف از اعتبار آنها بین کلاینت‌ها می‌کاهد! و در دراز مدت ضرر سنگینی را متوجه آن‌ها می‌کند. پس اگر بروکرتان را بر اساس اصول صحیحی انتخاب کرده‌اید و از اعتبارش مطمئن هستید دلیلی وجود ندارد که از مارکت میکر بودن آن هراسناک شوید!‌

 

کدام بروکرها مارکت میکر هستند؟

شاید برای شما سوال پیش بیاید که کدام بروکر ها مارکت میکر هستند؟ بعضی بروکرها تماما مارکت میکر هستند. احتمالا از این دسته از بروکرها باید دوری کنید. اما بروکرهای معتبری که با ایران کار می‌کنند معمولا ترکیبی از مارکت میکر و ای سی ان هستند. شاید بپرسید که چرا بروکرهای معتبر، مارکت میکری هم می‌کنند؟ جواب مشخص است. به خاطر سود بیشتر! بروکرهای معتبر معمولا بخش مهمی به نام بخش «مدیریت ریسک» دارند که وظیفه‌ی آن کاهش ریسک بروکر است.

 

این بخش کلاینت‌ها را به چند بخش تقسیم می‌کند. آن دسته از مشتریانی که ضررده هستند طرف حساب خود بروکر قرار می‌گیرند. اما اگر یک مشتری ضررده به سوددهی مستمر رسیدی ریسک منیجمنت بروکر معاملات آن مشتری را به مراجع بالاتر (لیکوئیدی پروایدر) متصل خواهد کرد. همانطور که متوجه شدید اگر بروکرتان معتبر باشد در هر شرایط شما سودی که از معاملاتتان به دست آورده‌اید را به شما به راحتی پرداخت خواهد کرد.

 

انواع مختلف بروکرها

اولین گام در انتخاب بروکر آن است که بدانید چه گزینه‌هایی پیش رو دارید. وقتی وارد رستورانی می‌شوید، نمی‌دانید فوراً چه چیزی سفارش دهید،

 

می‌دانید؟

 

البته تنها در صورتی که به کرات مشتری آنجا بوده باشید، می دانید چه چیز سفارش دهید. بیشتر اوقات ابتدا منوی آنها را بررسی می‌کنید تا ببینید آنها چه چیزی ارائه کرده‌اند.

 

دو نوع اصلی بروکر وجود دارد:

 

میز معاملات (DD) یا همان مارکت میکر

و بدون میز معاملات (NDD).

کارگزاران میز معاملات مارکت میکر نیز نامیده می‌شوند، در حالی که بروکر بدون میز معاملات خود می‌تواند به دو قسم تبدیل شود.

 

 

توضیح روش کار بروکر مارکت میکر به زبان ساده

بروکر مارکت میکر شما را طرف حساب خودش قرار می‌دهد. یعنی اینطور نیست که صرفا یک واسطه در معامله باشد و کارمزد آن واسطه‌گری را دریافت کند.

 

بلکه در حقیقت طرف معامله شما است.

 

آنچه را شما می‌فروشید می‌خرد و آن‌چه را می‌خرید می‌فروشد. در این صورت سود شما ضرر بروکر خواهد بود و ضرر شما سود بروکر.

 

در واقع در یک بروکر مارکت میکر قیمت‌ها هیچ تفاوتی با یک بروکر غیرمارکت میکر ندارد. اما قرار نیست شما را به جایی فراتر از خودش متصل کند.

 

شاید با شنیدن این جملات احساس ترس کنید. چون سود بروکر در ضرر ماست پس بروکر تمایل دارد که ما ضرر کنیم و ممکن است این بروکر را به تخلف سوق دهد.

 

جای نگرانی هست. اما خیلی هم نگران نباشید!

 

 

بخش زیادی از بروکرها مارکت میکر هم هستند!

بعضی بروکرها تماما مارکت میکر هستند. احتمالا از این دسته از بروکرها باید دوری کنید. اما بروکرهای معتبری که با ایران کار می‌کنند معمولا ترکیبی از مارکت میکر و ای سی ان هستند.

 

شاید بپرسید که چرا بروکرهای معتبر، مارکت میکری هم می‌کنند؟ جواب مشخص است.

 

به خاطر سود بیشتر!

 

بروکرهای معتبر معمولا بخش مهمی به نام بخش «مدیریت ریسک» دارند که وظیفه‌ی آن کاهش ریسک بروکر است. این بخش کلاینت‌ها را به چند بخش تقسیم می‌کند.

 

آن دسته از مشتریانی که ضررده هستند طرف حساب خود بروکر قرار می‌گیرند.

 

اما اگر یک مشتری ضررده به سوددهی مستمر رسید تیم مدیریت ریسک بروکر پیشنهاد می‌دهد که بروکر معاملات آن مشتری را به مراجع بالاتر (لیکوئیدی پروایدر) متصل کند.

 

همانطور که متوجه شدید اگر بروکرتان معتبر باشد در هر شرایط شما سودی که از معاملاتتان به دست آورده‌اید را به شما به راحتی پرداخت خواهد کرد.

 

پس نگران نباشید و بعد انتخاب یک بروکر معتبر تمرکزتان را روی استراتژی معاملاتی‌تان بگذارید.

 

ما تو دوره آموزشی جامع ارز دیجیتال  آموزش  انواع صرافی ها و ارز های دیجیتال  رو داریم و داخل دوره  بطور کامل کار با  انواع  صرافی رو بهت یاد میدیم.
نکته ی مهمی که اینجا باید بگم توصرافی های قوی
اگر نمیخوای تو بایننس احراز هویت کنی که اگر اونم بخوای ما برات انجامش میدیم.

(جهت آموزش های بیشتر و تخصصی تر با ما ارتباط بگیرید و از طرح مشاوره رایگان استفاده کنید.
تیم آموزشی استاد ندا عابدی)

 مقالاتی که  به کارتون میاد:

ارزدیجیتال چیست؟

ارزدیجیتال اتریوم چیست؟

رمز ارز چیست؟

بلاکچین چیست؟

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

تلگرام: https://t.me/academmy_abedi 

اینستاگرام :http://instagram.com/Nedaabedi.ir

یوتیوب: https://youtube.com/channel/UCKJiZFkiqqhSHifhnR3n8AQ

برترین  دورهای ارز دیجیتال :

آموزش جامع ارز دیجیتال 

دوره آموزش تحلیل تکنیکال

دوره  پرایس اکشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
در صورت عدم نمایش ویدیوهای آموزشی فیلترشکن خود را خاموش کنید.