پرایس اکشن RTM چیست؟
  1. خانه
  2. ارز دیجیتال
  3. پرایس اکشن RTM چیست؟
ارز دیجیتال

پرایس اکشن RTM چیست؟

پرایس اکشن RTM چیست؟ پرایس اکشن یک استراتژی معاملاتی است که به کمک ابزارهای تحلیل تکنیکال و تاریخچه اخیر قیمت ها، دیدگاهی روشن درباره بازار ارائه میدهد. یکی از مطرح ترین سبک های پرایس اکشن، سبک rtm یا Read The Market است. پرایس اکشن rtm براساس عرضه و تقاضا کار…

پرایس اکشن RTM چیست؟

پرایس اکشن یک استراتژی معاملاتی است که به کمک ابزارهای تحلیل تکنیکال و تاریخچه اخیر قیمت ها، دیدگاهی روشن درباره بازار ارائه میدهد. یکی از مطرح ترین سبک های پرایس اکشن، سبک rtm یا Read The Market است. پرایس اکشن rtm براساس عرضه و تقاضا کار میکند و به معامله گر اجازه میدهد بدون تکیه بر شاخص های فنی که یادگیری آنها بسیار زمان بر خواهد بود، بازار را تحلیل کند و براساس حرکات واقعی قیمت درباره معاملات خود تصمیم گیری کند.

پرایس اکشن RTM چیست؟
پرایس اکشن RTM چیست؟

 

در سبک rtm محل هایی را شناسایی میکنیم که بزرگان بازار خروج و یا ورود سنگینی داشته اند. این نقاط کلید پرایس اکشن rtm هستند که به آن اصطلاحا گره قیمتی گفته میشود. این گره های قیمتی به تنهایی کاربرد ندارند و لازمه آن شناخت الگوها و ساختارهای پیشین قیمت است. سپس با تشخیص گره های قیمتی نقطه ورود تعیین میشود.

 

 

 

کندل ها در سبک rtm

در روش RTM ما به اسم و نوع هیچ کدام از الگو های کندلی نیاز نداریم، کافیست بدانیم کدام کندل بر کندل دیگری تسلط دارد. بنابراین باید بررسی کنیم که آیا کندل دوم نصف کندل اول (از سایه تا سایه) را پوشانده است یا خیر. اگر این اتفاق افتاده بود، به این معنی است که کندل دوم بر کندل اولی تسلط دارد.

 

روش دیگر برای شناسایی اینکه کدام گروه بر بازار تسلط دارند، ترکیب کردن کندل ها است:

برای ترکیب دو کندل و ایجاد یک کندل، باید قیمت باز شدن کندل اول را به عنوان قیمت باز شدن در نظر گرفت و قیمت بسته شدن کندل دوم را به عنوان قیمت بسته شدن کندل جدید در نظر گرفت و همچنین پایین ترین قیمت و بالاترین قیمت کندل جدید را باید بالا ترین و پایین ترین قیمتی که در هرکدام از کندل ها رخ داده در نظر گرفت.

 

اگر تعداد کندل ها بیشتر از دوتا بود، از قیمت باز شدن کندل اول و قیمت بسته شدن کندل آخر و بالاترین/پایین ترین قیمتی که در بین تمام کندل ها اتفاق افتاده استفاده میکنیم.

 

به طور کلی ما با دو نوع کندل سروکار داریم:

 

کندل مومنتوم

کندل مومنتوم کندل های پر قدرت بازار هستند که به ما نشان میدهد قدرت در اخیار گروه خریداران است یا فروشندگان و به کندلی، کندل مومنتوم گویند که بدنه آن بزرگتر از مجموع سایه های آن باشد. هر چقدر این بدنه نسبت به سایه ها بزرگتر باشد، کندل مومنتوم قوی تر است. کندلی که سایه نداشته باشد قوی ترین نوع کندل مومنتوم است.

 

بر اساس رنگ کندل نیز می توان تشخیص داد قدرت در اختیار کدام گروه است. کندل قرمز مونتوم یعنی قدرت دست فروشندگان است و کندل مومنتوم سبز ینی قدرت دست خریداران است.

 

کندل گپ

وقتی کندلی باز می شود و نسبت به جایی که کندل قبلی بسته شده فاصله داشته باشد، این فاصله را گپ گویند که به عنوان یک کندل مومنتوم می توان درنظر گرفت.

 

کندل بیس

در کندل های بیس Base، بدنه کندل از مجموع سایه ها کوچکتر است و نشان می دهد خریداران و فروشندگان با یکدیگر درحال جنگ هستند و مشخص نمی کند قدرت دست کدام گروه است. در کندل های بیس، رنگ کندل اهمیتی ندارد و مشخص نمی کند قدرت دست کدام گروه است.

اندازه کندل به مومنتوم یا بیس بودن کندل ربطی ندارد. کندل هایی با بدنه کوچک و بدون سایه می توانند کندل مومنتوم باشند.

فاصله بین high تا low در یک کندل را range یک کندل میگویند که سبب می شود کندل ها به دو حالت ERC  و NRC تقسیم شود. به این صورت که اگر فاصله کوچک باشد، narrow range candle (کندل با طول کم) و اگر فاصله زیاد باشد، extended range candle (کندل با طول زیاد) نامیده میشود.

 

 

حمایت و مقاومت (SR)

زمانی که قیمت به سطحی میرسد که نسبت به آن واکنش نشان میدهد و خلاف جهت حال حاضرش حرکت میکند، حمایت و مقاومت گویند. SR همان حمایت (support) و مقاومت (resistance) است. در RTM به هر دو SR گفته می شود. اگر قیمت یک بار تغییر جهت دهد، sr از نوع minor خواهد بود و اگر بیش از یکبار در آن ناحیه تغییر جهت دهد، sr از نوع major خواهد بود.

 

زمانی که بازار رنج می شود، کف و سقف محدوده رنج، sr major تشکیل می شود.

 

بر خلاف تکنیکال کلاسیک که هر چقدر قیمت به یک حمایت و مقاومت واکنش دهد، آن حمایت مقاومت قوی تر خواهد شد. در RTM هر چقدر واکنش قیمت به نواحی SR بیشتر شود، احتمال شکسته شدن آن نواحی در دفعه بعد بیشتر خواهد شد.

 

در هر مقاومت صفی از فروشندگان و در هر حمایت صفی از خریداران وجود دارد. به عنوان مثال زمانی که قیمت به مقاومت میرسد فروشندگان اقدام به فروش میکنند و قیمت پایین می آید، حال اگر برای بار دوم خریداران خرید کنند و قیمت به مقاومت برسد، این بار تعداد کمتری نسبت به دفعه اول فروشنده در مقاومت وجود دارد (تعداد سفارشات فروش کمتر می شود). بدین ترتیب با هر بار تست کردن مقاومت، تعداد فروشندگان کم و کمتر و در نهایت تمام میشود و در نتیجه مقاومت شکسته و قیمت افزایش می یابد.

 

زمانی که یک SR  شکسته می شود، نقش آن عوض می شود. اگر حمایت باشد، به مقاوت تبدیل می شود و اگر مقاومت باشد، به حمایت تبدیل می شود که به این اتفاق SR FLIP گفته می شود.

 

ما تو دوره آموزشی جامع ارز دیجیتال  آموزش  انواع صرافی ها و ارز های دیجیتال  رو داریم و داخل دوره  بطور کامل کار با  انواع  صرافی رو بهت یاد میدیم.
نکته ی مهمی که اینجا باید بگم توصرافی های قوی
اگر نمیخوای تو بایننس احراز هویت کنی که اگر اونم بخوای ما برات انجامش میدیم.

(جهت آموزش های بیشتر و تخصصی تر با ما ارتباط بگیرید و از طرح مشاوره رایگان استفاده کنید.
تیم آموزشی استاد ندا عابدی)

 مقالاتی که  به کارتون میاد:

ارزدیجیتال چیست؟

ارزدیجیتال اتریوم چیست؟

رمز ارز چیست؟

بلاکچین چیست؟

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

تلگرام: https://t.me/academmy_abedi 

اینستاگرام :http://instagram.com/Nedaabedi.ir

یوتیوب: https://youtube.com/channel/UCKJiZFkiqqhSHifhnR3n8AQ

برترین  دورهای ارز دیجیتال :

آموزش جامع ارز دیجیتال 

دوره آموزش تحلیل تکنیکال

دوره  پرایس اکشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
در صورت عدم نمایش ویدیوهای آموزشی فیلترشکن خود را خاموش کنید.